Mancaruri: Mancare din piept de pui cu ciuperci
Maxim 6049 kb
- 06 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mancare din piept de pui cu ciuperci
- Discuţie reteta Mancare din piept de pui cu ciuperci
- pui, piept pui, ciuperci, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancare din piept de pui cu ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 134kcal
- 13%Grăsimi 8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 2mg
- 3%Carbohidraţi 7.5g
- 5%Fibre 1.5g
- 2%Zaharuri 1g
- 9%Proteine 8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
13%
3%
9%
CZE% Mancare din piept de pui cu ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mancare din piept de pui cu ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancare din piept de pui cu ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
In cantitati egale: piept de pui, ciuperci, ceapa, bulion, 2-3 catei de usturoi, 10 gr. ulei de masline, un pic de sare.
Mod de preparare
Se taie ceapa julien, se pune in ceaunel cu o lingura de ulei si 100 ml. apa. Se lasa ceapa sa fiarba, completand cu apa daca este cazul, 10-15 minute. se taie pieptul de pui fasii mici in latul pieptului si se adauga peste ceapa; amestecam pana se schimba culoarea carnii. Se adauga ciupercile, fierte si taiate (sau din cutie). Se completeaza cu apa si se lasa la fiert 15-20 de minute. Se completeaza cu apa cat este nevoie. Se adauga bulion/suc de rosii, se sareaza/condimenteaza dupa gust si se ma lasa 5 minute sa dea un clocot.
Eu o las mai zemoasa si o montez pe un pat de orez sau spanac.
Pofta buna.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!