Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancarica de spanac, Anita

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica de spanac, Anita", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 58.6kcal
  • 2%Grăsimi 1g
  • 0%Grăsimi saturate 0g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  •  Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 0mg
  • 2%Carbohidraţi 4.3g
  • 0%Fibre 0g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 10%Proteine 9.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 58.6
3%
Grasimi 1g
2%
Glucide 4.3g
2%
Proteine 9.1g
10%

CZE% Mancarica de spanac, Anita pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancarica de spanac, Anita pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
2%
Glucide:
2%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica de spanac, Anita pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

- 70g spanac congelat

- 40g rosii

- 5g ardei iute

- 25g albus de ou crud ( albusul de la un ou)

Mod de preparare

Am facut un sos din rosiile pasate amestecate cu ardeiul iute taiat marunt.

Am gatit spanacul la aburi si am pus o lingura din sosul pregatit.L`am lasat 5 minute si apoi am peste el albusul unui ou (l`am batut putin si era spumos). L`am mai lasat 10 minute la gatit.

L`am pus intr`un bol si am adaugat restul de sos picant.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: