Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 12-01-2015, Nabab1982

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 19:32
Muraturi asortate 250g 1.5 0.3 0 10.3 3 7.5 0 45
Cartofi fierti 150g 2.9 0.2 0 30.2 3 0 0 131
Urda 100g 18 4 - 6 0 - 6 136
22.44.5046.567.56312
Gustare 1, ora 19:50
Cafea tare Brasero, Nescafe 15g 1.1 0 0 1.4 0.4 0 1.4 9
1.1001.40.401.49
Prânz, ora 19:52
Iaurt degresat 0,1% grasime, Zuzu 250g 11.3 0.3 - 15.8 0 250 15.8 108
Ridiche de luna, alba, cruda 75g 0.8 0.1 0 2 1.1 12 - 11
Branza de vaca 0.1 grasime, Albalact 240g 4.8 0.2 - 7.2 0 - 7.2 48
16.90.60251.126223167
Gustare 2, ora 19:53
Fructe de catina 25g 0.2 0.6 - 1.3 - - - 13
Iaurt degresat 0,1% grasime, Zuzu 150g 6.8 0.2 - 9.5 0 150 9.5 65
Tarate de ovaz 50g 8.7 3.5 0 33.1 7.7 2 0.8 123
15.74.3043.97.715210.3201
Cina, ora 19:51
Ridiche de luna, alba, cruda 75g 0.8 0.1 0 2 1.1 12 - 11
Branza de vaca 0.1 grasime, Albalact 240g 4.8 0.2 - 7.2 0 - 7.2 48
Iaurt degresat 0,1% grasime, Zuzu 250g 11.3 0.3 - 15.8 0 250 15.8 108
16.90.60251.126223167
Gustare 3, ora 19:53
Fructe de catina 25g 0.2 0.6 - 1.3 - - - 13
Paine cu graham, feliata, KB Toast 150g 12.8 6 0 69 8.3 525 5.4 381
Orez fiert 100g 2.7 0.3 0 28.2 0.4 0 0 130
Zacusca (vinete, rosii, capia) 150g 3 1.5 - 16.5 - - - 92
Tuica de casa 30ml 0 0 0 0 0 0 0 75
Miere de albine 50g 0.3 0.1 0.5 36.2 0 0 0 152
Drojdie, proaspata 21g 1.8 0.4 0 3.8 1.7 6.3 0 23
20.88.90.515510.4531.35.4866
Total ingerat 93.8
(mic)
18.9
(mic)
0.5 296.8
(mult)
26.7 1214.8
69.1
(mult)
1722
Norma zilnică min:107
max:160.5
min:47.8
max:57.4
min:193.7
max:215.3
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Fitness, intens 60min -612
Metabolism bazal -1945
Total consumat -2557

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: