Alte alimente: Minipateuri cu branza telemea, RomCherie
Maxim 6049 kb
- 12 Mar 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Minipateuri cu branza telemea
- telemea, branza, pateuri
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Minipateuri cu branza telemea, RomCherie", din categoria "Alte alimente", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 16%Calorii 313kcal
- 30%Grăsimi 18.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 12%Carbohidraţi 28.4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 10%Proteine 8.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
16%
30%
12%
10%
CZE% Minipateuri cu branza telemea, RomCherie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Minipateuri cu branza telemea, RomCherie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Minipateuri cu branza telemea, RomCherie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Informaţii
Aluat: făină albă de grâu, apă, margarină (grăsimi vegetale parțial hidrogenate, apă, sare, emulgatori: mono și digliceridele acizilor grași, lecitină de soia, acidifiant: acid citric, aromă de unt, colorant: annatto), grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr, sare iodată, ameliorator de făină (stabilizator: gumă guar, emulgatori: E472e, lecitină de soia, antioxidanți: fosfat monocalcic, acid ascorbic), oțet de alcool.
Umplutură brânză 30%: brânză 78%, ouă, apă, griș, făină albă de grâu.
Descrierea producător
Minipateurile se scot din ambalajul original, se așează pe tavă, se lasă la decongelat la temperatura camerei (aproximativ 22 grade celsius) timp de 30-35 minute, apoi se introduc în cuptorul deja încălzit la temperatura de 200 grade celsius timp de 25-30 minute.
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!