Oua: Omleta cu legume, branza si sunca a la Lauricius
Maxim 6049 kb
- 18 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Omleta cu legume, branza si sunca
- Discuţie reteta Omleta cu legume, branza si sunca a la Lauricius
- branza, sunca, legume
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Omleta cu legume, branza si sunca a la Lauricius", din categoria "Oua", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 146kcal
- 17%Grăsimi 10.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 1.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 13%Proteine 11g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
17%
1%
13%
CZE% Omleta cu legume, branza si sunca a la Lauricius pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Omleta cu legume, branza si sunca a la Lauricius pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Omleta cu legume, branza si sunca a la Lauricius pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Oua (5 bucati)
- Pastrama de vita (sau sunca de praga): 50 g
- Ceapa verde - 1 leg (40 g)
- Ardei gras: 60 g (1 maricel)
- Telemea vaca: 100 g
- Ciuperci: 50 g
- Marar (cateva fire/o leg. mica)
- Ulei 5-10 g
- Sare, piper, busuioc
Mod de preparare
Se toaca marunt ardeiul gras, sunca/pastrama, ceapa verde.
Se pun cateva picaturi de ulei intr-o tigaie de teflon si se pun la rumenit ingredientele de mai sus, alaturi de ciuperci.
Intr-un castron se bat ouale, se adauga un varf de sare, piper si busuioc, telemeaua de vaca rasa si legatura de marar marunt tocata.
Dupa ce legumele si sunca din tigaie s-au rumenit, se toarna compozitia din castron.
La cantitatile de mai sus ies doua portii maricele (cam 250 g/persoana)
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!