Mancaruri: Paine din faina neagra cu iaurt
Maxim 6049 kb
- 03 Jul 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Paine din faina neagra cu iaurt
- Discuţie reteta Paine din faina neagra cu iaurt
- paine, iaurt, faina, faina neagra
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine din faina neagra cu iaurt", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 269.5kcal
- 7%Grăsimi 4.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 12%Sodiu 280.3mg
- 21%Carbohidraţi 49g
- 1%Fibre 0.2g
- 6%Zaharuri 3g
- 10%Proteine 8.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
7%
21%
10%
CZE% Paine din faina neagra cu iaurt pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Paine din faina neagra cu iaurt pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine din faina neagra cu iaurt pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- faina neagra: 500g
- Iaurt numa' bun Napolact: 300g
- ulei din samburi de struguri: 1 lingura
- apa: 50ml
- sare: 1 lingurita
- miere: 1 lingura
- drojdie uscata: 1 plic(7g)
- oua de prepelita: 2 bucati
- susan: 1g
- mac: 1g
Mod de preparare
Se pun ingredientele in ordinea setata de masina de paine, mai putin ouale si semintele de susan si mac.
Se seteaza programul de framantat si crescut.
Cand masina s-a oprit se scoate aluatul, se imparte in 2 si se ruleaza 2 suluri care se impletesc si se pun in forma de cozonac, unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Se unge painea cu ouale batute si se presara semintele.
Se mai lasa la crescut in forma jumatate de ora, apoi se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute, la foc mediu.
Se scoate din forma cand s-a racit.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!