Mancaruri: Piftie din piept de pui
Maxim 6049 kb
- 11 Aug 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piftie din piept de pui
- Discuţie reteta Piftie din piept de pui
- pui, piept pui, piftie
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piftie din piept de pui", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 77.6kcal
- 2%Grăsimi 1.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 29.1mg
- 2%Sodiu 53.3mg
- 1%Carbohidraţi 3.4g
- 2%Fibre 0.5g
- 0%Zaharuri 0g
- 15%Proteine 12.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
2%
1%
15%
CZE% Piftie din piept de pui pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piftie din piept de pui pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piftie din piept de pui pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 150g
- Gelatina alimentara, 10g
- Ceapa 80g
- Usturoi, 5g
- Dafin, 1g
- Piper negru, 2g
Mod de preparare
Se pune pieptul de pui la fiert in 1, 5 l de apa, dupa vreo 2 clocote se adauga ceapa , foaia de dafin, piperul , se lasa sa fiarba pana cand apa scade la jumatate
Intre timp se prepara gelatina, se lasa la inmuiat 10 min in 100 ml apa.
Se scoate carnea, se taie fasii si se aseaza intr-un castron ( mi-a iesit un castron normal de supa) , se piseaza usturoiul, se adauga in apa de la pui, se adauga si sare dupa gust. Se strecoara supa, si se amesteca cu gelatina preparata pe baie de aburi ( atentie, supa nu trebuie sa fie fierbinte, o mai lasati putin sa se raceasca, pt ca altfel se distruge gelatina).
Se pune amestecul peste carnea de pui, se mai tine putin apoi cand s-a racit, se da la frigider pana cand se incheaga ( de preferat sa se prepare seara si sa se lase pana dimineata.)
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!