Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 226.3kcal
  • 17%Grăsimi 10.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 2.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 32%Proteine 28.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 226.3
11%
Grasimi 10.8g
17%
Glucide 2.2g
1%
Proteine 28.2g
32%

CZE% Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
17%
Glucide:
1%
Proteine:
32%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1907 pui de casa
  • 150ml bere
  • 20g paprika
  • 5g coriandru funze
  • 5g condimente pentru pui la cuptor, Knorr
  • 15ml ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

1. Se spala puiul, dupa care se sterge usor si se pune intr-un vas incapator pentru a fi marinat. Puiul meu a avut aproape 2 kilograme si a fost de casa.
2. Marinata: 200ml bere, boia si condimente. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia, dupa care se unge puiul cu aceasta.
3. Se baga la frigider o ora. Cu 15 minute inainte de a scoate puiul am incalzit cuptorul.
4. Se scoate din frigider si se pune pe o tepusa (Chicken Roaster), se unge cu putin ulei si se baga la cuptor pentru aproximativ o ora. Eu am pus in interiorul puiul frunze de coriandru uscat pentru a ii da o aroma aparte.
Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: