Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Risotto cu morcovi si ghimbir

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Risotto cu morcovi si ghimbir", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 82kcal
  • 5%Grăsimi 3.4g
  • 3%Grăsimi saturate 0.5g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  •  Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 3mg
  • 5%Carbohidraţi 12g
  • 6%Fibre 1.6g
  • 3%Zaharuri 1.3g
  • 2%Proteine 1.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 82
4%
Grasimi 3.4g
5%
Glucide 12g
5%
Proteine 1.4g
2%

CZE% Risotto cu morcovi si ghimbir pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Risotto cu morcovi si ghimbir pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
5%
Glucide:
5%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Risotto cu morcovi si ghimbir pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 morcov mare (100g)
  • 150 grame orez brun inmuiat in prealabil 10 minute in apa
  • 15 ml ulei de masline
  • 1 ceapa mica tocata
  • 20 g ghimbir ras (sau dupa gust)
  • 15 ml sos iute (chili, tabasco)
  • 200 ml supa de pui limpede sau
  • 300 ml apa (ca sa fie de post)

Mod de preparare

  1. Se caleste ceapa tocata intr-o cratita sau wok cu lingura de ulei de masline.
  2. Se adauga morcovul ras si se caleste si el cam 5 minute.
  3. Se adauga ghimbirul si se procedeaza la fel cam 2 minute.
  4. Se pune orezul in cratita sau wok si se adauga apa sau supa de pui cat sa-l acopere cu un strat subtire.
  5. Se adauga sosul iute si se amesteca un pic.
  6. Se fierbe cu capac adaugandu-se apa progresiv pe masura ce orezul absoarbe apa sau supa pana se obtine consistenta dorita.
    (Nu uitati sa ma amestecati cand si cand ca sa nu se lipeasca. - eu folosesc orez integral de la Mega Image care din fericire nu prea are probleme)

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: