Mancaruri: Sarmale fara orez (South Beach faza I) "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 24 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Sarmale fara orez (South Beach faza I)
- Discuţie reteta Sarmale fara orez (South Beach faza I) "Slabuta"
- sarmale, orez, sarma
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmale fara orez (South Beach faza I) "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 82.2kcal
- 5%Grăsimi 3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 30.5mg
- 12%Sodiu 284.5mg
- 1%Carbohidraţi 3.3g
- 5%Fibre 1.4g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 11%Proteine 9.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
5%
1%
11%
CZE% Sarmale fara orez (South Beach faza I) "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sarmale fara orez (South Beach faza I) "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmale fara orez (South Beach faza I) "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Varza murata, 565g
- Carne de porc, proaspata, rasol (picior) anterior, pulpa, carne slaba (degresata), cruda, 690g
- Pulpa de rosii taiate cubulete, La Grande Famiglia, 580g
- Ceapa, 180g
- Apa plata, 500ml
Mod de preparare
Varza trebuie sa fie facuta fara zahar.
Ca sa mai scapam de sare, foile de varza se pun in apa pentru 20 minute.
Apoi se scurg bine.
Carne de porc se taie felii subtiri.
Feliile de carne se pun in fiecare frunza si se impaturesc exact ca la sarmalele traditionale.
Se ia un vas de yena, se pun putine rosii pe fund.
Se aseaza sarmalele, cand este fundul acoperit, se taie ceapa inele si se pune deasupra, se aseaza al doilea strat de sarmale.
Deasupra, iar, se pune ceapa inele, si restul de rosii cubulete.
Se toarna apa.
Se da la cuptor la foc mic pentru 1.30 h.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!