Mancaruri: Sarmalute de post in foi de vita
Maxim 6049 kb
- 09 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Sarmalute de post in foi de vita
- Discuţie reteta Sarmalute de post in foi de vita
- sarmale, sarmalute, vita, foi, post, sarma
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmalute de post in foi de vita", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 152.3kcal
- 14%Grăsimi 8.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 7%Carbohidraţi 16.6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 6%Proteine 5.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
14%
7%
6%
CZE% Sarmalute de post in foi de vita pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sarmalute de post in foi de vita pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmalute de post in foi de vita pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
morcovi | 500g |
ceapa | 1000g |
patrunjel radacina | 100g |
patrunjel telina | 200 |
orez | 350g |
ulei | 200ml |
bulion | 200g |
gris | 30g |
Mod de preparare
Se toaca ceapa foarte marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea mica.
Se incinge uleiul si se caleste ceapa.
Cand se inmoaie ceapa se adauga morcovul si se calesc.
Se adauga orezul sic and incepe sa se mareasca bobul se dauga foarte putina apa si se lasa pe foc cateva minute.
Se opreste focul si se adauga verdeata toccata, bulionul, condimentele (mai putin piperul boabe, folie de dafin si vinul).
Se lasa sa se raceasca compozitia si apoi se fac sarmalute in foi de vita de vie care se pun la fiert.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!