Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Souffle de branza a la sherpika

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de branza a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 213.6kcal
  • 23%Grăsimi 14.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 3%Sodiu 69.5mg
  • 2%Carbohidraţi 4.8g
  • 0%Fibre 0.1g
  • 0%Zaharuri 0.2g
  • 16%Proteine 14.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 213.6
11%
Grasimi 14.5g
23%
Glucide 4.8g
2%
Proteine 14.4g
16%

CZE% Souffle de branza a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Souffle de branza a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
23%
Glucide:
2%
Proteine:
16%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de branza a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Telemea de oaie: 160g
  • Telemea de capra moale: 100g
  • Telemea de bivolita: 40g
  • Albusuri: 4
  • Faina integrala: 20g
  • Lapte Napolact 15% grasime: 200ml
  • Unt Napolact 65% grasime: 20g
  • Nucsoara macinata: 1g

Mod de preparare

Din unt, faina si lapte se face un sos alb, la care se adauga branza sfaramata si nucsoara.

Albusurile se bat spuma si se adauga la amestecul de branza si se pun intr-un vas termorezistent sau intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul precancalzit pana se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: