Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Souffle de conopida

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de conopida", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 66.9kcal
  • 5%Grăsimi 3.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.7g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 66.9
3%
Grasimi 3.4g
5%
Glucide 5.7g
2%
Proteine 3.2g
4%

CZE% Souffle de conopida pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Souffle de conopida pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
5%
Glucide:
2%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de conopida pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 900g conopida
  • 15g ulei
  • 20g faina
  • 500g lapte
  • 100g telemea oaie
  • 30g smantana
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare. Cand e fiarta se pune intr-un vas termorezistent si se aduga peste ea sosul bechamel preparat astfel: faina se amesteca la foc mic cu uleiul, adugand laptele putin cate putin si amestecand incontinu. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi. Cand e gata se adauga smantana. Se toarna peste conopida, se pune deasupra branza data pe razatoare si se da la cuptor 30 min. la foc potrivit.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: