Mancaruri: Souffle de dovlecei cu branza a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 28 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Souffle de dovlecei cu branza
- Discuţie reteta Souffle de dovlecei cu branza a la sherpika
- branza, urda, dovlecei, souffle
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de dovlecei cu branza a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 130kcal
- 12%Grăsimi 7.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 34.4mg
- 1%Carbohidraţi 3.2g
- 0%Fibre 0.1g
- 3%Zaharuri 1.6g
- 14%Proteine 12g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
12%
1%
14%
CZE% Souffle de dovlecei cu branza a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Souffle de dovlecei cu branza a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de dovlecei cu branza a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1kg dovlecei
- 150g urda
- 350g telemea de bivolita
- 3 oua (separate albusurile de galbenusuri)
- 4 catei de usturoi
- 15g marar
- 1/2 lingurita nucsoara
- 1 varf de cutit cu sare
- 1ml ulei de masline
Mod de preparare
Dovleceii se dau pe razatoarea mare si se storc bine.
Se amesteca cu urda maruntita, telemeaua data pe razatoare, galbenusurile, mararul tocat marunt, nucsoara, usturoiul pisat si albusurile batute spuma cu un varf de lingurita de sare.
Se unge o tava cu uleiul de masline (cu o pensula) si se tapeteaza cu hartie de copt.
Se toarna compozitia si se da la cuptorul preincins pentru aproximativ jumatate de ora. Se serveste cu iaurt.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!