Mancaruri: Souffle de peste si ciuperci a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 10 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Souffle de peste si ciuperci a la Raluca
- Discuţie reteta Souffle de peste si ciuperci a la Raluca
- peste, ciuperci, souffle
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de peste si ciuperci a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 93.7kcal
- 8%Grăsimi 5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 69.1mg
- 1%Sodiu 14.8mg
- 1%Carbohidraţi 1.5g
- 1%Fibre 0.2g
- 0%Zaharuri 0.1g
- 13%Proteine 11.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
8%
1%
13%
CZE% Souffle de peste si ciuperci a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Souffle de peste si ciuperci a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de peste si ciuperci a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- file pangasius 650 g
- o conserva ciuperci taiate 210 g
- legume asortate chinezesti 130 g
- albus de ou 90 g
- galbenus de ou 70 g
- ( eu am folosit 3 oua)
- branza cu smantana Fagaras 120 g
- lapte batut 100 g
- cascaval 80 g
- busuioc si granule de usturoi
- Mi-au iesit 1.25 kg souffle.
Mod de preparare
Legumele chinezesti se fierb in apa cu sare.
Ciupercile se clatesc in cateva ape si se scurg.
Se pun intr-un vas termorezistent tapetat cu hartie de copt.
Se face o compozitie din branza, lapte batut si cele 3 galbenusuri. Se toarna o parte din compozitie in vas peste legume si ciuperci, cat sa le cuprinda.
Pestele se taie fasii, se presara cu usturoi granulat si se pune in vasul termorezistent. Se acopera cu compozitia de mai sus.
Pastrati o treime din compozitie.
Intr-un vas bateti spuma albusurile si incorporati putin cate putin din compozitia cu galbenusuri.
Turnati peste peste in vasul termorezistent, adaugati busuioc si deasupra cascavalul ( felii subtiri sau ras, cum preferati).
Se pune in cuptorul incins in prealabil, timp de 40-50 minute.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!