Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Sparanghel alb in manta de sunca

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sparanghel alb in manta de sunca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 92.8kcal
  • 9%Grăsimi 5.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 6.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 92.8
5%
Grasimi 5.8g
9%
Glucide 4g
2%
Proteine 6.8g
8%

CZE% Sparanghel alb in manta de sunca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Sparanghel alb in manta de sunca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
9%
Glucide:
2%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sparanghel alb in manta de sunca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Sparanghel alb congelat (900 gr)
  • rosii cherry (150 gr)
  • branza de vaci milli (130 gr.)
  • lapte 1,5% grasime (200 ml)
  • parmezan (80 gr)
  • ceapa verde (o legatura)
  • sunca de praga (200-250 gr.)
  • unt (20 gr)
  • un ou de gaina
  • sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Se pune la fiert sparanghelul aproximativ 10 min.

In timpul acesta se toaca ceapa verde rondele. Jumatate din ea se amesteca cu oul, branza de vaci, laptele si jumatate din parmezan.

Dupa ce sparanghelul s-a fiert, se scurge si se sterge cu prosop de hartie. Se fac manunchiuri de 4-5 bucati. Se ia cate o felie de sunca si se inveleste manunchiul (eu le-am prins cu scobitori, sa stea).

Se unge o tava sau un vas yena cu unt, se aseaza frumos pachetelele formate.

Pe ele si printre ele se pun rosiile taiate jumatate. La final se rastoarna peste tot sosul.

Restul de parmezan se presara. Se baga la cuptor 20-30 min. (200 grade). Inainte sa scoateti tava se presara ceapa verde ramasa.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: