Mancaruri: Sparanghel alb in manta de sunca
Maxim 6049 kb
- 06 Jul 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Sparanghel alb in manta de sunca
- Discuţie reteta Sparanghel alb in manta de sunca
- sunca, mancare, sparanghel
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sparanghel alb in manta de sunca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 92.8kcal
- 9%Grăsimi 5.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 6.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
9%
2%
8%
CZE% Sparanghel alb in manta de sunca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sparanghel alb in manta de sunca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sparanghel alb in manta de sunca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Sparanghel alb congelat (900 gr)
- rosii cherry (150 gr)
- branza de vaci milli (130 gr.)
- lapte 1,5% grasime (200 ml)
- parmezan (80 gr)
- ceapa verde (o legatura)
- sunca de praga (200-250 gr.)
- unt (20 gr)
- un ou de gaina
- sare, piper, busuioc
Mod de preparare
Se pune la fiert sparanghelul aproximativ 10 min.
In timpul acesta se toaca ceapa verde rondele. Jumatate din ea se amesteca cu oul, branza de vaci, laptele si jumatate din parmezan.
Dupa ce sparanghelul s-a fiert, se scurge si se sterge cu prosop de hartie. Se fac manunchiuri de 4-5 bucati. Se ia cate o felie de sunca si se inveleste manunchiul (eu le-am prins cu scobitori, sa stea).
Se unge o tava sau un vas yena cu unt, se aseaza frumos pachetelele formate.
Pe ele si printre ele se pun rosiile taiate jumatate. La final se rastoarna peste tot sosul.
Restul de parmezan se presara. Se baga la cuptor 20-30 min. (200 grade). Inainte sa scoateti tava se presara ceapa verde ramasa.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!