Mancaruri: Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester
Maxim 6049 kb
- 29 Jun 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa au vin blanc, Montignac, Faza 1
- Discuţie reteta Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester
- supa
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 76.4kcal
- 10%Grăsimi 6.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0mg
- 1%Carbohidraţi 2.8g
- 4%Fibre 1.2g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 3%Proteine 2.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
10%
1%
3%
CZE% Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- - 10 ml ulei de masline de buna calitate
- - 200 gr ceapa
- - 400 gr ciuperci
- - 300 ml vin alb sec
- - otet mere 10 ml
- - 1L supa de legume (eu am adaugat apa)
- - 500 gr migdale crude macinate
- - 600 ml smantana dulce (eu am folosit 10% grasime)
- - 3 linguri tarhon verde
Mod de preparare
Nota! Este important ca supa sa isi pastreze culoarea alba, de aceea trebuie sa preparati sau sa cumparati o supa de pui care nu contine morcov si nu are culoare galbena.
Preparare:
1. Turnati uleiul de masline intr-o oala cu fundul dublu si asezati-o pe foc mare. Adaugati cepele, acoperiti oala cu capacul si inabusiti-le cateva minute, pana ce se inmoaie, dar nu isi schimba culoarea.
2. Adaugati ciupercile, vinul si otetul cu tarhon. Amestecati continuu pana ce vinul scade, apoi adaugati supa de pui si lasati sa fiarba.
3. Adaugati migdalele macinate si lasati sa fiarba in continuare. Cand supa s-a ingrosat putin, puneti smanatana dulce si lasati-o sa fiarba din nou.
4. Indepartati spuma, micsorati flacara si sarati supa dupa gust. Presarati tarhon si amestecati.
5. Serviti-o fierbinte, in castroane preincalzite.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!