Mancaruri: Supa de ceapa by Mihaela
Maxim 6049 kb
- 27 Feb 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de ceapa by Mihaela
- Discuţie reteta Supa de ceapa by Mihaela
- supa, supa ceapa
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de ceapa by Mihaela", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 5%Calorii 97.7kcal
- 16%Grăsimi 10.1g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0mg
- 3%Carbohidraţi 7.8g
- 3%Fibre 0.7g
- 0%Zaharuri 0g
- 4%Proteine 3.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
16%
3%
4%
CZE% Supa de ceapa by Mihaela pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de ceapa by Mihaela pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de ceapa by Mihaela pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 15 ml ulei masline
- 250 g ceapa
- 15 g usturoi
- 500 ml supa de pui
- 30 g unt 65% gras
- 55.5 g cascaval
- 60 g paine prajita
- sare
- 2 g foi dafin-4 frunze
- 1 g piper
- 5 g chimen
- 5 g cimbru uscat
Mod de preparare
Se taie ceapa rondele si usturoiul marunt .
Se pun in cratita cu fund triplu uleiul de masline, untul, ceapa, usturoiul, foile de dafin si cimbru. Se calesc la foc mic 20 min pana se inmoaie ceapa, apoi se adauga supa si se mai da intr-un clocot. Se adauga sare piper, o lingurita de cimbru si o lingurita de chimen.
Se prejeste painea, peste care se adauga cascaval(o felie) si se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
Supa se serveste in bolul in care a fost pusa painea parajita cu cascaval.
Din cantitatile de mai sus ies 2 portii. E delicioasa. Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Foarte buna!
Nu mi-a plăcut: Am inlocuit franzela cu paine wasa.
13.04.2011, ora 20:52Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!