Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa crema de ciuperci a la roxanica

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de ciuperci a la roxanica", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 37.5kcal
  • 2%Grăsimi 1.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.1g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 37.5
2%
Grasimi 1.5g
2%
Glucide 5.1g
2%
Proteine 3.4g
4%

CZE% Supa crema de ciuperci a la roxanica pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa crema de ciuperci a la roxanica pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
2%
Glucide:
2%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de ciuperci a la roxanica pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 5 ciuperci
  • 200g mixt brocoli hortex
  • 30g telemea
  • 50g iaurt
  • 10g maggi cu legume
  • 250g supa de pui
  • 250g apa

Mod de preparare

se fierb legumele si ciupercile in supa de pui, se strecoara dar se pastreaza zeama. se pun in blendar si se adauga iaurt si branzica .Se amesteca cu blandarul dupa care continutul se pune din nou la fiert cu supa ramasa si 250g apa. Se mai fierbe inca 10 min. Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: