Mancaruri: Supa crema de dovlecei si broccoli, by Riss
Maxim 6049 kb
- 27 Nov 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa crema de dovlecei si broccoli
- Discuţie reteta Supa crema de dovlecei si broccoli, by Riss
- supa, ciorba, dovlecei, crema
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de dovlecei si broccoli, by Riss", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 13.3kcal
- 0%Grăsimi 0.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 1.7g
- 3%Fibre 0.8g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 1%Proteine 1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
0%
1%
1%
CZE% Supa crema de dovlecei si broccoli, by Riss pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa crema de dovlecei si broccoli, by Riss pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de dovlecei si broccoli, by Riss pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 41g ceapa
- 5ml ulei de masline
- 110g ardei gras rosu
- 817g dovlecei
- 294g broccoli
- 2,5l apa
- sare, piper
Mod de preparare
se caleste ceapa in ulei cu putina apa. se adauga ardeiul, apoi dovlecei iar dupa 2-3min broccoli. Se pune restul de apa si se fierbe apoi se paseaza cu mixerul vertical
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!