Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa libaneza de linte

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa libaneza de linte", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 82.3kcal
  • 0%Grăsimi 0.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 6%Carbohidraţi 14.4g
  • 1%Fibre 0.2g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 82.3
4%
Grasimi 0.3g
0%
Glucide 14.4g
6%
Proteine 6.4g
7%

CZE% Supa libaneza de linte pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa libaneza de linte pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
0%
Glucide:
6%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa libaneza de linte pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • linte rosie 500g
  • 10 cesti de apa
  • 4 cepe mici - medii 265g
  • 1 capatana usturoi 50g
  • 2 linguri cumin
  • 1 lingura turmeric
  • 2 linguri sare
  • un praf piper
  • lamaie pentru servit

Mod de preparare

Lintea se pune la fiert. Se lasaa flacara mare pana incepe sa fiarba, dupa care se reduce flacara la minim. Se spumeaza daca e nevoie.

Ceapa taiata marunt si usturoiul pisat se calesc in apa pana cand ceapa e fiarta (devine transparenta).

Se adauga cuminul, turmericul, sarea si piperul in linte.

Cand lintea are consistenta dorita - lintea se dezintegreaza si devine supa crema - se adauga ceapa si usturoiul si se mai fierb 5 - 10 min.

Pentru un aspect mai omogen poate fi data si prin blender.

Se serveste cu putina zeama de lamaie stoarsa in supa crema si lipie prajita.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: