Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de linte cu legume, a la Cristina

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de linte cu legume, a la Cristina", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 2%Calorii 30.7kcal
  • 0%Grăsimi 0.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 3%Carbohidraţi 6.3g
  • 3%Fibre 0.9g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 1.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.3 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 30.7
2%
Grasimi 0.2g
0%
Glucide 6.3g
3%
Proteine 1.6g
2%

CZE% Supa de linte cu legume, a la Cristina pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de linte cu legume, a la Cristina pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
0%
Glucide:
3%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de linte cu legume, a la Cristina pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 100 g linte verde
  • 350 g morcovi
  • 100 g pastarnac radacina
  • 200 g telina
  • 30 g praz
  • sare
  • ierburi de provincie

Mod de preparare

Lintea se pune la fiert fara inmuiere, dupa reteta.

A mea spune sa nu schimb apa, ci numai sa scot de deasupra zeama, deci asa am facut-o.

Am taiat morcovii, pastarnacul si prazul in rondele, iar telina in cubulete mici. Le-am pus intr-o oala de supa la fiert, pana s-au facut moi.

Am scos majoritatea bucatilor apoi (am lasat ceva morcov), am scos lintea, le-am dat in blender pana s-au facut crema.

Apoi le-am adaugat inapoi in apa, am adaugat apa pana la 2 l, am gustat de sare si am adaugat sare si ierburi de provincie dupa gust.

A iesit foarte buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: