Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 4%Calorii 76.6kcal
  • 2%Grăsimi 1.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 9.6g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 76.6
4%
Grasimi 1.3g
2%
Glucide 9.6g
4%
Proteine 6.5g
7%

CZE% Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
2%
Glucide:
4%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate, Fragedo,Transavia  500 g.
  • Morcovi  100 g.
  • Patrunjel radacina  50 g.
  • Telina  100 g.
  • Ceapa  100 g.
  • Frunze de patrunjel  15 g.
  • Paste fainoase Stelline n. 27 Barilla  75 g.
  • Apa 2 litri
  • 2 buc.cub de gaina Knorr
  • Sare, piper, dupa gust

Mod de preparare

  • Pulpele de pui se curata de grasime si se taie cubulete.
  • Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien.
  • Ceapa se toaca marunt.
  • Carnea se pune in apa si se lasa sa dea doua –trei clocote, timp in care se spumeaza supa.
  • Se adauga ceapa tocata, zarzavaturile taiate julien si cuburile Knorr.
  • Separat se fierb stellinele in apa cu sare 7 minute, se scurg si se trec prin jet de apa rece.
  • Se adauga la supa cand carnea si zarzavaturile sunt fierte.
  • Se adauga sare si piper cat este necesar.
  • Se stinge focul si se adauga patrunjelul verde.
  • Rezulta cca. 2 litri de supa.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: