Mancaruri: Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
Maxim 6049 kb
- 16 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
- Discuţie reteta Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
- supa, taitei, zarzavat
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 4%Calorii 76.6kcal
- 2%Grăsimi 1.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 9.6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 6.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
2%
4%
7%
CZE% Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Pulpe de pui dezosate, Fragedo,Transavia 500 g.
- Morcovi 100 g.
- Patrunjel radacina 50 g.
- Telina 100 g.
- Ceapa 100 g.
- Frunze de patrunjel 15 g.
- Paste fainoase Stelline n. 27 Barilla 75 g.
- Apa 2 litri
- 2 buc.cub de gaina Knorr
- Sare, piper, dupa gust
Mod de preparare
- Pulpele de pui se curata de grasime si se taie cubulete.
- Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien.
- Ceapa se toaca marunt.
- Carnea se pune in apa si se lasa sa dea doua –trei clocote, timp in care se spumeaza supa.
- Se adauga ceapa tocata, zarzavaturile taiate julien si cuburile Knorr.
- Separat se fierb stellinele in apa cu sare 7 minute, se scurg si se trec prin jet de apa rece.
- Se adauga la supa cand carnea si zarzavaturile sunt fierte.
- Se adauga sare si piper cat este necesar.
- Se stinge focul si se adauga patrunjelul verde.
- Rezulta cca. 2 litri de supa.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!