Mancaruri: Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 10 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara
- Discuţie reteta Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta"
- ciocolata, zahar, tarta, kiwi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 213.4kcal
- 6%Grăsimi 3.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 40.3mg
- -%Sodiu -mg
- 17%Carbohidraţi 40.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
6%
17%
5%
CZE% Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Amestec/Mix din 8 componente, Delcon, 100g
- Suc de lamaie, proaspat stors, 25g
- Suc de ananas, natural, 50g
- Dulciuri, ciocolata, neagra (45-59% cacao, 90%, 60-69% cacao; in substanta uscata), 47g
- Kiwi, verde, proaspat, deja curatat, 450g
- Extract de vanilie, 6.5g
- Ou de gaina, bio, 2 bucati
- Apa plata, 210ml
- Faina de porumb (malai), bio, 305g
- Ulei de masline, 4.4ml
- Extract de migdale
Mod de preparare
Macerare
Mixul din 8 componente se amesteca cu malai, suc de lamaie, de ananas si apa.
Se lasa la macerat 24 de ore (vezi beneficiile macerarii cerealelor: http://www.slabute.ro/sanatatea-in-familie/7301-cereale-macerare-fermentare-incoltire.html)
Se da prin blender ca sa se formeze o pasta omogena. Se adauga ouale si extractele de vanilie si migdale.
Kiwi se da prin blender.
Forma de copt se unge cu ulei sau se tapeteaza cu hartie de copt.
Se aseaza pasta de aluat, se preseaza bine pe forma tavii.
Se rastoarna piure-ul de kiwi si se da la cuptor preincalzit. Se face la foc mediu spre mic. Blatul trebuie sa fie rumen, nu ars!
Ciocolata se topeste en bain-marie si se rastoarna peste tarta asa cum va doriti. Se lasa la racit.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!