Mancaruri: Tarta cu urda si sirop de agave
- 15 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu urda si sirop de agave
- Discuţie reteta Tarta cu urda si sirop de agave
- urda, prajitura, tarta, sirop, agave
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu urda si sirop de agave", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 186.5kcal
- 9%Grăsimi 5.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 23.4mg
- 6%Carbohidraţi 14.6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 21%Proteine 18.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
9%
6%
21%
CZE% Tarta cu urda si sirop de agave pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu urda si sirop de agave pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu urda si sirop de agave pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Urda, 830g
- Pudding Dietetic cu aroma de frisca, Desert, 40g
- Sirop de agave Bio 100% organic, Allos, 80ml
- Esenta de rom, 4g
- Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 4g
- Oua proaspete, 3 bucati
Mod de preparare
- Urda se marunteste cu ajutorul unei furculite.
- Se amesteca cu ouale batute spuma, esenta de rom si esenta de vanilie, praf de budinca si sirop de agave.
- Se tapeteaza o forma cu hartie de copt.
- In forma se rastoarna compozitia obtinuta, se niveleaza cu o furculita si se da la cuptor.
- Se coace la foc mediu, 35-40 minute, pana prajitura devine rumena.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!