Mancaruri: Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz
Maxim 6049 kb
- 27 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz
- Discuţie reteta Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz
- ovaz, terci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 94kcal
- 3%Grăsimi 2.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 7%Carbohidraţi 15.5g
- 16%Fibre 4.6g
- -%Zaharuri -g
- 4%Proteine 3.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
3%
7%
4%
CZE% Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 10g de boabe de ovaz integrale, negatite, uscate
- 10g fulgi ovaz simplii
- 15 g amestec din parti egale de tarate de grau, psyillium, ovaz, seminte de in
- 100 ml apa incalzita usor
- scortisoara
Mod de preparare
Se lasa la frigider peste noapte 1 lingura de boabe de ovaz in apa rece. Dimineata se scurg de apa, ele fiind usor incoltite.
Apa caldute, nu fierbinte pt. va distruge bobul de ovaz incoltit, se adauga peste toate ingredientele.
Mai bun decat terciul de ovaz clasic pt. ca abunda in nutrienti ai bobului incoltit.
Se consuma cu iaurt simplu si/sau fructe
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!