Mancaruri: Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656
Maxim 6049 kb
- 21 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656
- Discuţie reteta Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656
- cartofi, ciuperci, tocanita
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 55.4kcal
- 1%Grăsimi 0.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 4.5mg
- 5%Carbohidraţi 11.8g
- 6%Fibre 1.6g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 2%Proteine 1.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
1%
5%
2%
CZE% Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Cartofi, 940g
- Ciuperci champignon crude, 300g
- Ulei rafinat de floarea soarelui, Surasul Soarelui, 5ml
- Ceapa, 45g
- Secretul Gustului cu gust de Gaina, Maggi, 2.5g
- Sos cu pasta de tomate, Regal, 60g
- Frunze de patrunjel, 2g
- Piper alb, 0.5
Mod de preparare
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Cartofi si ciupercile se taie cubulete si se adauga peste ceapa.Am adaugat secretul gustului,piper sare (dupa gust).
se acopera cu apa si se lasa la fiert. la sf se pune bulionul si patrunjelul
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!