Mancaruri: Varza calita cu sunculita taranesca by KaRisma
Maxim 6049 kb
- 24 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Varza calita cu sunculita taranesca by KaRisma
- Discuţie reteta Varza calita cu sunculita taranesca by KaRisma
- varza, varza calita, sunculita
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Varza calita cu sunculita taranesca by KaRisma", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 50kcal
- 3%Grăsimi 1.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 73%Sodiu 1744.6mg
- 2%Carbohidraţi 4.7g
- 6%Fibre 1.7g
- -%Zaharuri -g
- 4%Proteine 3.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
3%
2%
4%
CZE% Varza calita cu sunculita taranesca by KaRisma pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Varza calita cu sunculita taranesca by KaRisma pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Varza calita cu sunculita taranesca by KaRisma pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1 varza de marime mijlocie (800-900 g)
- 50 ml ulei
- 1/2 lamiie sau otet
- marar
- 1 ceapa
- sare si piper dupa gust
- Sunculita taranesca ( 300-400 g)
Mod de preparare
- Se curata varza, se taie in jumatate si apoi fideluta, se presara 1 lingurita de sare, se amesteca bine si se lasa 30 minute; Se taie marunt ceapa, se adauga impreuna cu sunculita , se caleste in ulei si se lasa la foc cca 5 minute ( foc mic)
- Se pune imediat peste ceapa, varza bine stoarsa in pumni, se amesteca, adaugind 3-4 linguri cu apa si un virf de cutit de piper, dupa care se acopera si se lasa 30 minute la foc mic, amestecind din cind in cind, ca sa nu se prinda de vas, pana cand se inmoaie bine;
- Se mai adauga putina apa, daca este nevoie, cand este gata, apa trebuie sa fie complet scazuta;
- Se da putin la cuptor, pana cand se rumeneste putin, amestecind si acolo, din cand in cand, ca sa nu se arda;
- Cand este gata, se adauga marar tocat si facultativ, piper macinat.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!