Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Drob "Slabuta"

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Drob "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 140.2kcal
  • 11%Grăsimi 6.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 71.6mg
  • 3%Sodiu 78.6mg
  • 1%Carbohidraţi 3.4g
  • 4%Fibre 1.1g
  • 3%Zaharuri 1.6g
  • 18%Proteine 15.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 140.2
7%
Grasimi 6.9g
11%
Glucide 3.4g
1%
Proteine 15.4g
18%

CZE% Drob "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Drob "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
11%
Glucide:
1%
Proteine:
18%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Drob "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • dovlecei - 1130 gr
  • branza vaci 5% grasime - 710 gr
  • sare dupa gust
  • oua fierte - 3 bucati
  • oua proaspete - 2 bucati
  • sunca de vita slaba - 124 gr
  • ceapa - 100 gr
  • patrunjel - 30 gr
  • cascaval cu 25 gr grasime - 100 gr 

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita la foc mediu. Se amesteca si se tin asa pana devin moi. Apoi se pun intr-o sita la scurs apa.

Separat se amesteca branza de vaci cu sare, patrunjel, sunca vita taiata cubulete, 2 oua, ceapa taiata marunt si la sfarsit cu dovlecei, cand s-au mai racit si s-au scurs de apa.

Se fierb 3 oua, sa fie tari.

O forma se tapeteaza cu hartie de copt. Se aranjeaza un strat din compozitia de mai sus.

Se pun 3 oua fierte, uniform distribuite pe suprafata viitorului drob.

Deasupra se pune restul compozitiei.

Se presara cascavalul razuit si se da la cuptor cam 2 ore la foc mediu primele 30 minute si dupa foc mic.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. valeriaheres

    Mi-a plăcut: este o reteta buna slaba in calorii si o putem introduce cu succes in dieta noastra.

    Nu mi-a plăcut: poate as renunta la cascavalul de deasupra

    09.04.2011, ora 11:53

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: