Mancaruri: Drob "Slabuta"
- 05 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Drob "Slabuta"
- Discuţie reteta Drob "Slabuta"
- drob
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Drob "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
![](http://s.slabute.ro/t/images/buttons/help32.png)
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 140.2kcal
- 11%Grăsimi 6.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 71.6mg
- 3%Sodiu 78.6mg
- 1%Carbohidraţi 3.4g
- 4%Fibre 1.1g
- 3%Zaharuri 1.6g
- 18%Proteine 15.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
11%
1%
18%
CZE% Drob "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Drob "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Drob "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- dovlecei - 1130 gr
- branza vaci 5% grasime - 710 gr
- sare dupa gust
- oua fierte - 3 bucati
- oua proaspete - 2 bucati
- sunca de vita slaba - 124 gr
- ceapa - 100 gr
- patrunjel - 30 gr
- cascaval cu 25 gr grasime - 100 gr
Mod de preparare
Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita la foc mediu. Se amesteca si se tin asa pana devin moi. Apoi se pun intr-o sita la scurs apa.
Separat se amesteca branza de vaci cu sare, patrunjel, sunca vita taiata cubulete, 2 oua, ceapa taiata marunt si la sfarsit cu dovlecei, cand s-au mai racit si s-au scurs de apa.
Se fierb 3 oua, sa fie tari.
O forma se tapeteaza cu hartie de copt. Se aranjeaza un strat din compozitia de mai sus.
Se pun 3 oua fierte, uniform distribuite pe suprafata viitorului drob.
Deasupra se pune restul compozitiei.
Se presara cascavalul razuit si se da la cuptor cam 2 ore la foc mediu primele 30 minute si dupa foc mic.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: este o reteta buna slaba in calorii si o putem introduce cu succes in dieta noastra.
Nu mi-a plăcut: poate as renunta la cascavalul de deasupra
09.04.2011, ora 08:53Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!