Mancaruri: Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 16 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide
- Discuţie reteta Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide a la sherpika
- stafide, ovaz, fulgi, fursec, fursecuri
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 17%Calorii 347.2kcal
- 16%Grăsimi 9.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 11%Sodiu 254mg
- 24%Carbohidraţi 58.2g
- 6%Fibre 1.8g
- 20%Zaharuri 9.8g
- 10%Proteine 8.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
17%
16%
24%
10%
CZE% Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 120g făină - eu am pus de speltă
- 1 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță sare
- 30g ulei de cocos
- 20g melasă
- 60g zahăr light muscovado
- 1 ou mare
- 75g piure din pulpă de măr și mango
- 1 linguriță esență de vanilie
- 120g fulgi de ovăz
- 60g stafide
Mod de preparare
Se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea.
Separat se amesteca uleiul de cocos cu zaharul, oul, piureul de mere si mango si vanilia.
Se adauga amestecul lichid peste amestecul uscat si se amesteca pana la omogenizare. Se adauga fulgii de ovaz si stafidele (tinute inainte pentru aproximativ jumatate de ora in apa calda). Daca amestecul este prea tare se mai adauga putina apa.
Se pun gramajoare cu lingura pe o foaie de copt asezata intr-o tava de cuptor, la o distanta de aproximativ 3cm.
Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!