Mancaruri: Inghetata de menta "Visul Slabutei"
Maxim 6049 kb
- 12 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Inghetata de menta "Visul Slabutei"
- Discuţie reteta Inghetata de menta "Visul Slabutei"
- inghetata, menta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Inghetata de menta "Visul Slabutei"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 114.9kcal
- 6%Grăsimi 3.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 21.1mg
- 1%Sodiu 17.4mg
- 8%Carbohidraţi 18g
- 4%Fibre 1g
- 25%Zaharuri 12.7g
- 3%Proteine 2.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
6%
8%
3%
CZE% Inghetata de menta "Visul Slabutei" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Inghetata de menta "Visul Slabutei" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Inghetata de menta "Visul Slabutei" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Apa plata, 500ml
- Menta, 140g
- Fructoza, Schneekoppe Prodieta, 150g
- Lapte UHT 0,5% grasime, Mlekovita, 250ml
- Frisca lichida 10% grasime, Burenka Loostdorf, 300g
- Suc natural de lamaie, 47ml
- Suc de portocale 115 gr
- Fistic prajit si sarat, Balance, 11g
- Galbenus de ou, crud, proaspat, 20g
Mod de preparare
Menta proaspata se pune in 500 ml de apa si se fierbe impreuna cu 150 gr de fructoza.
Cand incepe sa fiarba, dati focul mai incet si mai tineti 3-4 minute.
Dupa, lasati la racit.
Dupa ce s-a mai racit, limpeziti siropul de menta printr-o sita si puneti-l la frigider.
Separat frisca se bate cu mixerul pana devine mai cremoasa.
Laptele se bate cu galbenusul, dupa se amesteca cu frisca si se pune pe foc, amestecand incet pana se ingroasa compozitia.
Siropul de menta se amesteca cu sucul de la 1 portocala si sucul de la 1 lamaie.
Apoi se amesteca si cu frisca + lapte, fistic, se toarna intr-o forma si se da la congelator.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!