Mancaruri: Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada
Maxim 6049 kb
- 28 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- NEGRESA CU GLAZURA DE CIOCOLATA
- Discuţie reteta Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada
- ciocolata, glazura, negresa, post
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 18%Calorii 363.8kcal
- 25%Grăsimi 15.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0.7mg
- 22%Carbohidraţi 52.7g
- 2%Fibre 0.6g
- 36%Zaharuri 17.9g
- 5%Proteine 4.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
18%
25%
22%
5%
CZE% Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1 cana (250 ml) zahar pudra,
- 1/2 cana ulei,
- 3 linguri cu varf de cacao,
- 2 cani faina,
- 1 1/2 cana apa minerala,
- 1 lingurita amoniac sau praf de copt
- 1 borcan de gem (cca. 370 g),
- cateva picaturi zeama de lamaie.
Glazura:
- 5 linguri cacao
- 4 linguri margarina
- 4 linguri apa
- 4 linguri zahar tos
Mod de preparare
Se amesteca totul pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Se verfifica cu o scobitoare si daca e gata se lasa la racit.
Intre timp se face glazura:
Se amesteca toate intr-o craticioara si se lasa la foc mic pana ce amestecul devine de consistenta unei smantani, apoi se intinde pe uniform deasupra prajiturii.
Recunosc ca retea mea nu e una dietetica, dar se poate pune zahar brun in loc de zahar alb si mai vedeti voi ce modificari faceti sa fie mai putin calorica.
Aceasta e preferata mea!Sper sa va placa si voua!
Mie mi-a iesit 1800 g produs finit a 363.8 calorii pe 100 g
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!