Mancaruri: Placinta cu branza, fara aluat
Maxim 6049 kb
- 28 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta cu branza, fara aluat
- Discuţie reteta Placinta cu branza, fara aluat
- branza, aluat, placinta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta cu branza, fara aluat", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 88.1kcal
- 5%Grăsimi 3.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 7%Sodiu 163.4mg
- 2%Carbohidraţi 4.2g
- 7%Fibre 2g
- 6%Zaharuri 2.8g
- 12%Proteine 10.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
5%
2%
12%
CZE% Placinta cu branza, fara aluat pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta cu branza, fara aluat pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta cu branza, fara aluat pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- dovlecei curatati de coaja - 1220 gr
- oua de casa - 3 bucati
- branza de vaca slaba 2% - 250 gr
- ceapa verde- 50 gr
- sare dupa gust
- usturoi - 3 catei
Mod de preparare
- Dovleceii curatati de coaja se dau pe razatoare.
- Se pun intr-un castronel si se inabusa cam 20 minute, ca sa le scada apa.
- Dupa, se pun intr-o sita la scurs.
- Se lasa cam 30 minute pana se scurge apa din ei.
- Dupa se amesteca cu 2 oua, sare si usturoiul pisat.
- Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se toarna compozitia in ea.
- Separat se amesteca branza de vaci cu 1 ou, ceapa verde tocata marunt si sare.
- Se pune deasupra "aluatului" din dovlecei si se da la cuptor, cam 40 minute, foc mediu.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!