Mancaruri: Pulpe de curcan marinate, la cuptor
Maxim 6049 kb
- 13 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pulpe de curcan marinate, la cuptor
- Discuţie reteta Pulpe de curcan marinate, la cuptor
- pulpa, curcan, friptura, curcan marinat, friptura curcan
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pulpe de curcan marinate, la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 229.3kcal
- 16%Grăsimi 9.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 124.2mg
- 23%Sodiu 551.1mg
- 1%Carbohidraţi 2.6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 33%Proteine 29.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
16%
1%
33%
CZE% Pulpe de curcan marinate, la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pulpe de curcan marinate, la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pulpe de curcan marinate, la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Vin alb sec, 250ml
- Apa plata, 125ml
- Ulei de masline pomace, Filia, 100ml
- Sare de/pentru masa, 6g
- Piper negru, 0.42g
- Praf (pudra) ghimbir macinat, 3.6g (2 lingurite)
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), pulpa, carne si piele, cruda, 735g (2 pulpe)
- Suc natural de lamaie, 50ml
- Usturoi, 24g
Mod de preparare
Se dezoseaza pulpele
Se pun intr-o tava de sticta (pentru cuptor): un pahar de vin alb sec, 5 catei de usturoi taiati in 2, jumate de pahar de apa, orice condimente: sare, piper,putina boya, patrunjel, cimbru, 2 fo de dafin, ulei de masline cam cata apa.
Se amesteca compozitia si se aseaza pulpele dezosate la marinat... se lasa in frigider de azi pana maine.
A doua zi se scurge saramura, insa nu in totalitate si se da la cuptor.... cand sunt aproape gata se pot taia cateva ciuperci sau chiar si intregi si se aseaza sub carne...ca sa nu se usuce..
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!