Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Snitel de pui, a la Andreea

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Snitel de pui, a la Andreea", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 163.8kcal
  • 11%Grăsimi 6.8g
  • 4%Grăsimi saturate 0.8g
  • Grăsimi polinesaturate 1.1g
  • Grăsimi mononesaturate 2.3g
  •  Colesterol 65.5mg
  • 0%Sodiu 0.5mg
  • 2%Carbohidraţi 4.4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 29%Proteine 25.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 163.8
8%
Grasimi 6.8g
11%
Glucide 4.4g
2%
Proteine 25.1g
29%

CZE% Snitel de pui, a la Andreea pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Snitel de pui, a la Andreea pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
11%
Glucide:
2%
Proteine:
29%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Snitel de pui, a la Andreea pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  •  1 kg, piept de pui portionat
  • 1-2 lg de ulei de floarea soarelui
  • 1 lg de delikat
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina

Mod de preparare

  1. Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
  2. Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.* daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne
  3. Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
  4. Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.
  5. Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
  6. Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: