Mancaruri: Snitel de pui, a la Andreea
Maxim 6049 kb
- 08 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Snitel de pui
- Discuţie reteta Snitel de pui, a la Andreea
- pui, snitel
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Snitel de pui, a la Andreea", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 163.8kcal
- 11%Grăsimi 6.8g
- 4%Grăsimi saturate 0.8g
- Grăsimi polinesaturate 1.1g
- Grăsimi mononesaturate 2.3g
- Colesterol 65.5mg
- 0%Sodiu 0.5mg
- 2%Carbohidraţi 4.4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 29%Proteine 25.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
11%
2%
29%
CZE% Snitel de pui, a la Andreea pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Snitel de pui, a la Andreea pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Snitel de pui, a la Andreea pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1 kg, piept de pui portionat
- 1-2 lg de ulei de floarea soarelui
- 1 lg de delikat
- 3 oua
- 3 linguri de faina
Mod de preparare
- Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
- Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.* daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne
- Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
- Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.
- Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
- Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!