Mancaruri: Souffle de conopida (d334)
Maxim 6049 kb
- 06 Apr 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Souffle de conopida
- Discuţie reteta Souffle de conopida (d334)
- conopida, souffle
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de conopida (d334)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 72.2kcal
- 8%Grăsimi 4.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 23.5mg
- 6%Sodiu 145.2mg
- 2%Carbohidraţi 4.3g
- 5%Fibre 1.4g
- 2%Zaharuri 1.1g
- 6%Proteine 5.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
8%
2%
6%
CZE% Souffle de conopida (d334) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Souffle de conopida (d334) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de conopida (d334) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Conopida: 1200g (curatata si desfacuta buchetele);
- Smantana 12% (Oke): 300g;
- Branza proaspata de vaci (Winny): 250g;
- Telemea de vaca: 100g (se poate inlocui cu cascaval/parmezan);
- Oua: 110g/2 bucati;
- Marar: 10g;
- Ulei de masline 10ml (o lingura) si pesmet 20g (optionale, pentru uns tava). Sunt adaugate la calcul.
Mod de preparare
- Se pune conopida la fiert in apa cu putina sare, pana cand se inmoaie. Dupa ce a fiert, se strecoara si se lasa de-o parte.
- Se pregateste tava: se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Daca e recipient termorezistent nu este nevoie.
- Ouale se bat cu telul si se amesteca cu smantana, branza de vaci si mararul tocat.
- Se pune conopida in tava si se toarna deasupra amestecul de ingrediente. Pe deasupra se presara cele 100g de branza/cascaval/parmezan.
- Se pune tava la cuptor la foc mic spre mediu pana cand se rumeneste putin pe deasupra.
* Se poate servi atat cald, cat si rece.
** Se poate adauga sare dupa gust. Eu am pus doar la conopida in timp ce a fiert.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!