Mancaruri: Souffle de peste si legume a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 20 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Souffle de peste si legume
- Discuţie reteta Souffle de peste si legume a la Raluca
- peste, legume, soufle, souffle
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de peste si legume a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 94.4kcal
- 7%Grăsimi 4.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 13.7mg
- 1%Sodiu 13.7mg
- 1%Carbohidraţi 3.5g
- 2%Fibre 0.6g
- -%Zaharuri -g
- 11%Proteine 9.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
7%
1%
11%
CZE% Souffle de peste si legume a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Souffle de peste si legume a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de peste si legume a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 720 g file pangasius
- 260 g broccoli congelat
- 90 g amestec mexican de legume
- 160 g mar verde
- 150 g ou de gaina (3 oua)
- 40 g smantana 12%
- 40 g crema branza light cu verdeturi
- 60 g branza de burduf
- 120 g lapte batut 2%
- 10 ml suc de lamaie
- 3 g scortisoara pudra
- 3 g tarhon proaspat
- 10 g unt 65%
Au iesit 1.37 kg de mancarica.
Mod de preparare
Marul se taie cubulete, se presara cu scortisoara si sucul de lamaie, se acopera si se da la rece cel putin 30 minute.
Legumele se pregatesc la aburi.
Se bat ouale cu smantana, crema de branza si laptele batut.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt se aseaza legumele, se toarna o parte din amestecul de oua, se pune pestele presarat cu tarhon, merele, restul de amestec de oua si branza de burduf taiata feliute subtiri.
Se da la cuptor 45-60 minute. Se scurge din cand in cand zeama lasata de mere.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!