Mancaruri: Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere
Maxim 6049 kb
- 24 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere
- Discuţie reteta Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere
- desert, faina, mere, portocale, ovaz
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 14%Calorii 285.8kcal
- 14%Grăsimi 8.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 7%Sodiu 167.2mg
- 18%Carbohidraţi 42.5g
- 9%Fibre 2.5g
- 20%Zaharuri 9.9g
- 9%Proteine 8.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
14%
14%
18%
9%
CZE% Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente:
- 2 oua
- 1 portocala (300g)
- 2 mere (250g)
- 2 linguri cu miere
- 3 linguri ulei de rapita
- 300g faina de ovaz
- 1 varf de lingurita sare
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 2 lingurite praf de copt
- 10g zahar vanilat
- 10g scortisoara
Mod de preparare
Portocala intreaga se pune pe foc intr-o cratita cu apa si se da in clocot, apoi focul se da la mic si se fierbe portocala aproximativ 10min. Se da la o parte si se lasa sa se racoreasca. In blender se pun ouale, mierea, uleiul si portocala taiata in bucati. Apoi se adauga merele curatate si taiate in bucati si se mixeaza cu blenderul pana se obtine o pasta omogena. Intr-un vas se amesteca bine faina, sarea, praful de copt si bicarbonatul, apoi se adauga pasta obtinuta anterior si se amesteca pana la omogenizare. Pe o tava se pune hartie de copt peste care se toarna compozitia intr-un strat subtire de aproximativ 1cm si se da la cuptorul preincalzit, la foc mic, pana cand compozitia devine aurie. Se lasa sa se raceasca, se taie in triunghiuri care se pudreaza cu zahar vanilat si scortisoara.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!