Mancaruri: Lasagne dietetica cu pui (Slabuta)
Maxim 6049 kb
- 31 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Lasagne dietetica cu pui (Slabuta)
- Discuţie reteta Lasagne dietetica cu pui (Slabuta)
- pui, lasagna, lasagne, lasagna dietetica
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Lasagne dietetica cu pui (Slabuta)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 175kcal
- 9%Grăsimi 5.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 6%Carbohidraţi 14.7g
- 5%Fibre 1.3g
- 4%Zaharuri 2g
- 18%Proteine 15.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
9%
6%
18%
CZE% Lasagne dietetica cu pui (Slabuta) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Lasagne dietetica cu pui (Slabuta) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Lasagne dietetica cu pui (Slabuta) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 600g
- Lapte degresat, 135ml
- Cascaval Posehonie feliat, Alba, 190g
- Rosii, 410g
- Foi de lasagne din grau dur, Monte Castello, 240g (12 foi)
- Morcovi, cruzi, 102g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 29.4ml (3 linguri supa)
- Usturoi, 15g (3 catei)
- Ceapa, 125g
- Sare de/pentru masa, 0.3g
Mod de preparare
Mod de preparare umplutura:
- Carnea de pui se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul.
- Se pune o tigaie de teflon pe foc, se adauga uleiul de masline si amestecul de carne.
- Se amesteca bine si se tine pe foc mediu cam 10-15 minute.
- Apoi, se adauga morcovii dati pe razatoare si rosiile pasate.
- Se sareaza/pipereaza si se tine la innabusit timp de 25 minute, la foc mic.
Mod de preparare lasagne:
- Laptele se incalzeste pana aproape de fierbere.
- Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna putin lapte fierbinte si umplutura de carne.
- Deasupra se aseaza 2 foi de lasagne inmuiate in lapte.
- Apoi un strat de umplutura si cascaval razuit.
- Iar 2 foi de lasagne inmuiate in lapte fierbinte si un strat de umplutura si cascaval.
- Se repeta procedura pana la ultimul strat (6 in total), ultimul strat se termina cu cascaval iar deasupra se toarna si restul de lapte.
- Se da la cuptor pentru 45 minute, din cand in cand se mai stropesc marginile cu laptele scurs in forma.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!