Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 30-11-2011, Roxii

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 16:03
Mandarine 88g 0.7 0 0 11.7 1.6 0 9.3 47
Mere Idared 100g 0.4 0.1 - 11.8 1.8 - - 47
Banane/Banana 90g 1 0.3 0 20.5 2.3 0.9 11 81
Kiwi 90g 1 0.5 0 13.2 2.7 0 8.1 55
Germeni de grau 30g 6.9 2.9 0 15.5 4 3.6 0 108
Miere de salcam 15g 0 0 0 11.3 0 0 0 46
Nuci 20g 3 13 0 2.7 1.3 0 0.5 131
Portocale 80g 0.7 0 0 9.4 1.9 0 7.5 38
13.716.8096.115.64.536.4553
Gustare 1, ora 16:14
Lapte semidegresat 1,5% grasime, Napolact 300ml 9 4.5 - 13.5 - - - 129
Biscuiti cu nuca de cocos a la TinAlexa 30g 1.8 4.2 - 12.6 - - 5.7 98
10.88.7-26.1--5.7227
Prânz, ora 16:08
Ciorba de pui cu taitei By Ali_lumi 300g 17.7 6.9 - 15.9 - - - 201
Lasagne dietetica cu pui (Slabuta) 230g 36.1 13.3 - 33.8 3 - 4.6 403
53.820.2-49.73-4.6604
Gustare 2, ora 16:15
Popcorn (cu sare), Star 30g 2.6 7.2 0 15 2.1 0 0.3 135
Vin fiert cu portocale 250ml 0.3 0 0 25.3 1.8 0.8 0 233
2.97.2040.33.90.80.3368
Cina, ora 16:11
Varza 250g 3.3 0 0 14.5 6.3 0 8 63
Ulei de masline extra virgin, Pietro Coricelli 10ml 0 9.1 0 0 0 0 0 83
Otet/cidru 10g 0 0 0 0.1 0 0.5 0 3
Pulpe de pui la gratar, anca0308 230g 46.7 24.2 - 1.2 - - - 409
5033.3015.86.30.58558
Gustare 3, ora 16:15
Iaurt meu fin de baut 2% grasime, Tnuva 450ml 17.6 9 0 0 0 0 0 230
17.6900000230
Total ingerat 148.8
(mult)
95.2
(mult)
0 228
(mic)
28.8 5.8
55
(mult)
2540
Norma zilnică min:47
max:70.5
min:70.6
max:84.7
min:285.8
max:317.5
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Aerobica step, pas 25-30 cm 30min -236
Aerobica, impact major 30min -165
Fitness, intens 60min -269
Sauna 45min -302
Aspirat 30min -83
Metabolism bazal -1239
Total consumat -2294

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: