Mancaruri: Chiftele de conopida (Slabuta)
- 24 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chiftele de conopida (Slabuta)
- Discuţie reteta Chiftele de conopida (Slabuta)
- branza, chifteluta, conopida
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chiftele de conopida (Slabuta)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 145.7kcal
- 13%Grăsimi 8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 78.6mg
- 4%Sodiu 99.8mg
- 3%Carbohidraţi 6.3g
- 8%Fibre 2.3g
- 4%Zaharuri 1.8g
- 15%Proteine 13g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
13%
3%
15%
CZE% Chiftele de conopida (Slabuta) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chiftele de conopida (Slabuta) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chiftele de conopida (Slabuta) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, fara sare, 983g
- Cascaval Ceddar cu cheag tare, Slavia Cecil, 75g
- Ou de gaina, 210g
- Branza proaspata de vaca 9% grasime, Lapmol, 500g
- Ceapa, 170g
- Patrunjel, proaspat, 20g
- Sare de/pentru masa, 2.5g
- Piper negru, 0.5g
Mod de preparare
- Conopida fiarta se da prin blender impreuna cu ceapa si patrunjelul proaspat.
- Se adauga cascavalul razuit, branza de vaci si ouale batute.
- Se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se ia o tava, peste care se pune hartie de copt.
- Se formeaza chiftele din compozitia obtinuta si se aseaza pe platou.
- Se da la cuptor pentru 35 minute, foc mediu.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: tot....nu are ce sa nu iti placa....
Nu mi-a plăcut: nu are ce sa nu iti placa
16.02.2011, ora 21:16Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!