Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Souffle de spanac, Slabuta

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de spanac, Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 117.6kcal
  • 12%Grăsimi 7.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 3%Sodiu 78.2mg
  • 2%Carbohidraţi 4.9g
  • 6%Fibre 1.8g
  • 2%Zaharuri 0.8g
  • 10%Proteine 8.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 117.6
6%
Grasimi 7.2g
12%
Glucide 4.9g
2%
Proteine 8.7g
10%

CZE% Souffle de spanac, Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Souffle de spanac, Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
12%
Glucide:
2%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de spanac, Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Ardei gras portocaliu, 90g
  • Oua proaspete, 5 bucati
  • Spanac, frunze taiate portionate, Dujardin, 450g
  • Ceapa, 250g
  • Telemea de vaca, LaDorna, 180g

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa, ardeiul se taie in cubulete.
Cu o furculita se piseaza telemeaua.
Intr-o cratita se amesteca spanacul (daca este congelat, se fierbe 1 minut in apa, dupa care se scurge), cu oua, ceapa, ardeiul gras si telemeaua.

Se toarna toata compozitia intr-o forma de copt, unsa cu puti ulei, ca sa nu se lipeasca.

Se da la cuptor, preincalzit si se coace pana cand cutitul ramane curat atunci se strapunge souflle-ul.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: