Mancaruri: Souffle in straturi "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 19 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Souffle in straturi "Slabuta"
- Discuţie reteta Souffle in straturi "Slabuta"
- souffle
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle in straturi "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 69.1kcal
- 2%Grăsimi 1.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 13.4mg
- 5%Sodiu 111.5mg
- 2%Carbohidraţi 4.4g
- 6%Fibre 1.7g
- 4%Zaharuri 2g
- 11%Proteine 9.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
2%
2%
11%
CZE% Souffle in straturi "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Souffle in straturi "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle in straturi "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Dovlecei, 850g
- Sare de/pentru masa, 3g
- Conopida, proaspata, 470g
- Praz, 43g
- Ceapa, 80g
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza Oltermani, Valio, 112g
- Albus de ou, 120g
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 410g
- Ciuperci champignon crude, 535g
- Piper negru, 0.2g
Mod de preparare
- Conopida se rupe in buchetele. Se pune un castron cu apa la fiert, cand incepe sa fiarba, se adauga sarea, se amesteca pana la dizolvare si se adauga conopida, care se fierbe 10 minute. Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se lasa la racit.
- Ciupercile se taie marunt.
- Carnea de curcan se fierbe pana cand se face moale.
- Ceapa si prazul se taie inele.
- Dovleceii se dau pe razatoare. Se pun intr-un castron, la foc mic. Se amesteca cu lingura, se tin pe foc cam 15 minute. Dupa, se pun intr-o sita la scurs.
- Se ia o forma, care se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se aseaza primul strat - ciuperci taiate marunt. Se sareaza / pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al doilea strat - carne de curcan taiata in bucati subtiri. Se sareaza/ pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al treilea strat - piure de dovlecei, se sareaza/ pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al patrulea strat - ceapa si prazul taiate inele.
- Se aseaza ultimul strat - conopida fiarta, taiata marunt si se sareaza.
- Deasupra se toarna albusurile batute spuma.
- La sfarsit, se presara cascavalul razuit.
- Se da la cuptor pentru 1 ora.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!